Online YDT-İngilizce Hazırlık Kursu İçin Ön Kayıtlar Başladı

TAÜ-SEM kapsamında verilecek 8 hafta süreli Online YKS 3. Oturum (YDT-İNGİLİZCE) Kursu için başvurular alınmaya başladı.

Sıfır Atık Yönetim Sistemi - Nitelikli Belge Kriterleri Eğitimi Başlıyor

TAÜ-SEM kapsamında gerçekleştirilecek Sıfır Atık Yönetim Sistemi - Nitelikli Belge Kriterleri Eğitimi için başvuru kabulü başlıyor.

TAÜ-SEM'de Yüz Yüze Almanca Konuşma Kursu

TAÜ-SEM kapsamında Yüz Yüze Almanca Konuşma Kursu başlıyor. Program Orta ve İleri Seviyede eğitim verecek.

TAÜ-SEM'de Yüz Yüze İngilizce Konuşma Kursu

TAÜ-SEM kapsamında Yüz Yüze İngilizce Konuşma Kursu başlıyor. Program Başlangıç, Orta ve İleri Seviyede eğitim verecek.

TAÜ-SEM’den Rekabet Hukuku Eğitimi

TAÜ-SEM'in kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında 25.01.2024 tarihinde Başak Satış Pazarlama ve Yatırım A.Ş'nin saha elemanlarına Rekabet Hukuku Eğitimi verildi.

2024 Yılının İlk ‘Uygulamalı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen yılın ilk ‘Uygulama Ağırlıklı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Hızlandırılmış Almanca YDS/YÖKDİL Hazırlık Kursu

Online Almanca Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL Hazırlık Kurs Programı için 5 Ocak 2024 tarihi itibari ile başvurular kabul edilmeye başlanıyor.

TAÜ-SEM Tarafından Organize Edilen E-Ticaret ve ETSY Semineri Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM’in 3 Ocak 2024 tarihinde düzenlediği etkinlikte ETSY-Türkiye E-Ticaret Yöneticisi ve aynı zamanda TAÜ İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencisi Doğukan Bayraktar ‘Markamı Globale Nasıl Taşırım? E-Ticaret ve ETSY’ başlıklı bir seminer verdi.

Allianz Teknik İş Birliği ile Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen sertifikalı 'Uygulama Ağırlıklı Kurumsal Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi' için kayıtlar kabul edilmeye başlıyor.

Online İngilizce YDS Hazırlık Kursu

Ocak-2024 Dönemi Online İngilizce YDS (B1/B2 Seviye) Hazırlık Kurs Programı 14 Ocak 2024 tarihinde başlıyor.

Online İngilizce YÖKDİL Hazırlık Kursu

Ocak-2024 Dönemi Online İngilizce YÖKDİL (B1/B2 Seviye) Hazırlık Kurs Programı 14 Ocak 2024 tarihinde başlıyor.

Göksal İzci’den Girişimcilik Üzerine Seminer

TAÜ-SEM’in düzenlediği etkinlikte Barista OL kurucusu Göksal İzci 7 Aralık 2023 tarihinde ‘Girişimlerde İş Geliştirme ve Dijital Çözümler’ başlıklı bir seminer verdi.

Kahve Sektöründe Girişimcilik ve Yöneticilik Programı

TAÜ-SEM ve GİZCİ A.Ş. iş birliği ile 'Kahve Sektöründe Girişimcilik ve Yöneticilik Programı' için kayıtlar kabul ediliyor.

Lise Öğrencileri İçin Online İngilizce

Lise Öğrencileri (9.-12. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursu İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Ortaokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

Ortaokul Öğrencileri (5.-8. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

İlkokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

İlkokul Öğrencileri (1.-4. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Güz Dönemi Online Genel İngilizce Kursları

Güz Dönemi Online Genel İngilizce Kursları İçin Tüm Seviyelerde Başvurular Alınmaya Başlıyor.

TAÜ-SEM Tarafından Verilen ‘C ile Programlamaya Giriş Eğitimi’ Tamamlandı

Türk-Alman Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2-6 Ekim 2023 tarihlerinde çevrimiçi düzenlenen ‘C ile Programlamaya Giriş’ Eğitim Programı sona erdi.

Tüketici Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Başlıyor

TAÜ-SEM bünyesinde Doç. Dr. M. Tolga Özer ve Av. Arb. Hande Güvendik tarafından verilecek Tüketici Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi 16 Ekimde başlıyor.

TAÜ-SEM & Allianz Teknik İş birliği Kapsamında Uygulamalı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen ve iki gün süren ‘Uygulama Ağırlıklı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ 20.09.2023 tarihinde tamamlandı.