İngilizce YÖKDİL Hazırlık Kursu (B1/B2 Seviyesi)

ONLINE İNGİLİZCE YÖKDİL HAZIRLIK (B1/B2 SEVİYE) KURS PROGRAMI

Türk-Alman Üniversitesi YDYO öğretim elemanlarının TAÜ-SEM bünyesinde online olarak vereceği Ocak-2024 Dönemi Online İngilizce YÖKDİL B1/B2 Seviye Hazırlık Kursu için ön kayıt döneminde kayıtlar kabul edilecektir. Sınıfların oluşup eğitimin başlaması için minimum 15 kişinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Dersler Salı ve Perşembe günleri 18:00 ile 21:30 saatleri arasında, Hafta Sonu sınıflarında ise Cumartesi ve Pazar günleri 09:30-13:00 saatleri arasında işlenecektir.

14 Ocak 2024 tarihinde başlatılması planlanan kursun kayıt ve seviye belirleme sınavları ile ders başlangıç tarihleri aşağıdaki gibidir.

Ocak 2024 Dönemi YÖKDİL
B1/B2 Seviye Hazırlık Kursu

Eğitim Tarihleri 14.01.2024 - 24.03.2024
  Kayıt Dönemi* 15 Aralık 2023 - 31 Aralık 2023
  Seviye Belirleme Sınavı 3-7 Ocak 2024
  Ders Başlama Tarihi 14 Ocak 2024
  Ders Bitiş Tarihi 24 Mart 2024

*Kayıt dönemi başlangıcından itibaren aşağıdaki linkten online olarak ön kayıt yapabilirsiniz. Kontenjanların dolması halinde belirtilen tarihten önce ön kayıt formu erişime kapatılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Kurs Kayıt Formu: Formu online doldurmak için tıklayınız (Form 15 Aralık günü saat 10.00 itibari ile kullanıma açılacaktır)
2- Ödeme Dekontu

ÜCRET VE ÖDEME BİLGİLERİ

On hafta süreli ve 80 ders saatini kapsayan Online İngilizce YÖKDİL B1/B2 Seviye Hazırlık Kursunun Ücreti: 6.250 TL'dir.

Ödemeler size 'sınıf açılmıştır' maili iletildiğinde aynı mail içerisinde bulunan IBAN numarası ile Halkbank Beykoz Şubesi, Türk-Alman Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü adına yatırılacaktır.

Açıklama kısmına İsim – Soy isim ve 'İngilizce YÖKDİL B1/B2 Seviye Hazırlık Kurs Ücreti' yazınız.

*Hesaba yatırılan ücretler kursiyerin kendisi tarafından yatırılmayacak ise, kurs ücretini banka hesabına yatıran kişinin kimlik (İsim, Soy İsim ve TC Kimlik No) ve iletişim bilgileri bulunmalı ve yine Açıklama kısmına kursiyerin İsim-Soy ismi ile 'İngilizce YÖKDİL B1/B2 Seviye Hazırlık Kurs Ücreti' yazılmalıdır.

E-posta: tausem@tau.edu.tr

YÖKDİL KURSU AÇILMA VE YÜRÜTME ŞARTLARI

- Program içeriğinden sorumluluk ilgili öğretim üyesine aittir.

- Yeterli katılımcı sayısına ( 15 katılımcı) ulaşılamaması nedeniyle programın açılmaması halinde ya da yasal veya olağanüstü sebeplerle programın yürütülememesi halinde ücret ödeyen katılımcılara ücret iadesi, TAÜ ilgili Kurul ve/veya Birim kararına göre yapılır. Katılım ücretinin iadesinde herhangi bir faiz veya benzeri bir gecikme tazminatı ödenmez.

- Kayıt olup derslere katılmayanlara tamamen veya kısmen ücret iadesi yapılmaz. Ücret iadesine TAÜ-SEM tarafından karar verilen durumlarda 60 gün içerisinde ilgili hesaba iade yapılır.

- Diğer hususlarda TAÜ-SEM Yönetim Kurulunun alacağı ilgili düzenleme ve kararlar geçerlidir.

- TAÜ personeli ile 1. dereceden yakınlarına, TAÜ öğrencilerine, eşi veya kardeşi ile katılanlara, şehit ve gazi yakınlarına belirli oranlarda indirim uygulanmaktadır.

- Programa kayıt yaptıranlar bu şartları kabul etmiş sayılır.