Ücretsiz Addworx Muhasebe Eğitiminin 2. Dönem Başvuruları Başlıyor

12.05.2023

Alman danışmanlık şirketi Addworx ile TAÜ-SEM iş birliği kapsamında TAÜ öğrencilerine ücretsiz verilen Finans Muhasebesi ve Yıl Sonu Kapama İşlemleri eğitimlerinin ikinci dönem başvuruları 15 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Talep eden TAÜ İktisat, İşletme ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinin ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine ücretsiz verilecek eğitimler için başvurular, 15-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında toplanacak ve eğitim görmeye hak kazanan öğrenciler 5 Haziran günü Addworx tarafından mail yoluyla bilgilendirilecek.

12 Haziran – 13 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimler için başvurular, Addworx’ün www.add-worx.com adresli web sitesi üzerinden yapılacak. Başvuruların geçerli olması için başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve form doldurulurken talep edilen CV, transkript, motivasyon mektubu gibi evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için: www.add-worx.com