İlkokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

06.11.2023

İlkokul Öğrencileri (1.-4. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan Online İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Türk-Alman Üniversitesi YDYO öğretim elemanlarının TAÜ-SEM bünyesinde online olarak vereceği İlkokul Öğrencileri İçin Online Genel İngilizce Dil Programına ait ön kayıtlar 7 Kasım 2023 tarihinde alınmaya başlıyor. 15 kişilik kursiyer yeter sayısına ulaşılması durumunda eğitim programına 2 Aralık 2023 tarihinde başlanacak.

Erken yaştaki çocukların İngilizceyi daha hızlı ve kolay öğrenmesi, ayrıca daha düzgün bir aksana sahip olurken edindikleri bilgilerin daha kalıcı olması eğitim programını özel kılıyor. Eğitimin online verilmesi öğrencilerin bulundukları ortamın konforunda, yorulmadan derse katılmalarını sağlıyor. Eğitmenlerin çeşitli materyaller ve eğlenceli çalışmalarla desteklediği ve çocukların aktif biçimde katıldığı dinamik eğitim programı hem öğretiyor hem eğlendiriyor.

Programla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek ve ön kayıt formuna ulaşmak için takip eden linki kullanabilirsiniz: https://tausem.tau.edu.tr/ilkokul-%C3%B6%C4%9Frencileri-i%C3%A7in-ingilizce