Lise Öğrencileri İçin Online İngilizce

06.11.2023

Lise Öğrencileri (9.-12. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursu İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Lise seviyesindeki öğrenciler için hazırlanan Online İngilizce Programı, öğrencilerini Türkiye ve yurt dışındaki üniversitelerde gerekli İngilizce seviyesine ulaştırmak için onların dil becerilerini güçlendiren zengin içeriklerle donatıldı. Dersler hem günlük yaşamda hem de akademik ortamlarda iletişimde kullanılabilecek becerileri artırmaya yönelik tasarlandı.

Alanında uzman eğitmenlerin hazırladığı içerikler ile dil bilgisi ve kelime bilgisi ileri düzeyde geliştiriliyor, İngilizce yazma ve konuşma becerileri pekiştiriliyor. Dersler İngilizce metinleri anlama ve yorumlama yeteneklerini yükseltmek üzere özel olarak tasarlanıyor.

Zengin içerikler, çevrimiçi canlı dersler ve deneyimli eğitmenlerle program, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini destekliyor, onlara Üniversite başvuruları ve gelecekteki kariyer hedefleri için sağlam bir temel hazırlıyor.

Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye ve ön kayıt formuna takip eden linkten ulaşabilirsiniz: https://tausem.tau.edu.tr/lise-%C3%B6%C4%9Frencileri-i%C3%A7in-ingilizce