Ortaokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

06.11.2023

Ortaokul Öğrencileri (5.-8. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan İngilizce Kurs Programımız, öğrenmeyi eğlenceli ve bilgi dou bir sürece dönüştürüyor. Program, okul derslerine destek olmanın yanı sıra LGS'ye hazırlanan öğrencilere rehberlik ediyor. Deneyimli eğitmenlerimiz, dil bilgisi, konuşma, yazma ve dinleme becerilerini geliştirme konusunda etkileşimli yaklaşımlarla öğrencileri hem okul sınavlarına hem de LGS'ye hazırlıyor.

Eğitim programının online formatı öğrencilere kendi konfor ortamlarında hazırlanmaları için fırsat tanıyor, zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor ve öğrenci aynı zamanda çevrimiçi kaynaklara da kolaylıkla erişebiliyor. Ayrıca online ortam öğrencilere interaktif öğrenme materyalleri ve canlı dersler ile etkileşimli bir öğrenme deneyimi sunuyor.